Παροχές

Το συγκρότημά μας λειτουργεί όλο το χρόνο και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βελτιώνουμε τις υπάρχουσες υποδομές και να προσθέτουμε καινούριες υπηρεσίες. Χαιρόμαστε πραγματικά να βλέπουμε ικανοποιημένους πελάτες και να δημιουργούμε με αυτόν τον τρόπο μια ξεχωριστή σχέση με κάθε έναν από τους επισκέπτες μας. Είτε έλθετε για ένα Σαββατοκύριακο είτε έλθετε για ένα μήνα, είστε το ίδιο σημαντικός για εμάς και ενδιαφερόμαστε πραγματικά να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για τις διακοπές σας, που θα σας μείνει αξέχαστο και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να περάσετε ιδανικά το χρόνο των διακοπών σας. Γιατί για εμάς που εργαζόμαστε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Καρούνος, το πρώτο και μακράν το κύριο μέλημά μας δεν είναι η απλή παράθεση των παροχών που διαθέτουμε, αλλά ο συνδυασμός του πραγματικού ενδιαφέροντος που έχουμε για κάθε έναν από τους επισκέπτες μας με τις παροχές μας, τις οποίες προσαρμόζουμε και προσπαθούμε να τελειοποιούμε συνεχώς.
Γι’ αυτό το λόγο, σας παρακαλούμε θερμά να μας γνωστοποιείτε άμεσα κάθε σας απαίτηση, κάθε σας ανάγκη και κάθε σας προτίμηση, έτσι ώστε η μόνη σας ανησυχία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας να είναι αν θα σας φτάσει ο χρόνος για να κάνετε όλα όσα θα θέλατε. Και εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο. Γιατί ο σκοπός μας, είναι η ασφάλειά σας, η προτεραιότητα μας, είναι η εξυπηρέτησή σας και το ενδιαφέρον μας παραμένει πάντοτε η ικανοποίησή σας.
Όλα μας τα δωμάτια είναι ξεχωριστά και είναι δίκλινα, τρίκλινα, αλλά και τετράκλινα. Επίσης υπάρχουν και δίχωρα δωμάτια. Οι υποδομές που θα συναντήσετε σε όλα μας τα δωμάτια είναι οι εξής:

  • Θέα στη θάλασσα
  • Θέα στο βουνό
  • Αυτόνομη κουζίνα
  • Ατομικό μπάνιο
  • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • TV
  • Αir-conditioning
  • Ψυγείο
  • Wi-Fi

Άνευ χρέωσης υπηρεσίες:

-πρόσβαση στο διαδίκτυο στο διαμέρισμα (free wifi)

-μεταφορά από και προς το ΚΤΕΛ Μολάων

-μεταφορά αποσκευών

-εξοπλισμός για το μωρό (καθισματάκι και κρεβατάκι)

-υπηρεσία καθαριότητας κατόπιν αιτήματος (επιπλέον της υποχρεωτικής)

-υπηρεσία αλλαγής σεντονιών-πετσετών κατόπιν αιτήματος (επιπλέον της καθημερινής)

-λειτουργία υποδοχής 12 ώρες

-διαθεσιμότητα τηλεφωνικού κέντρου και τηλεφώνου εντός του δωματίου/διαμερίσματος

-ηλεκτρικός στεγνωτήρας μαλλιών

-παροχή ειδών προσωπικής υγιεινής σε συσκευασία (σαμπουάν-αφρόλουτρο)

-διαθεσιμότητα μπροσούρας με επικαιροποιημένη τουριστική πληροφόρηση για τον τόπο.

-σύστημα ανύψωσης καθίσματος στις σκάλες για ΑΜΕΑ

-πρόσβαση στον κοινόχρηστο κήπο περιμετρικά του καταλύματος

– Ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού με παροχή ζεστού νερού 24h/24